Over ons

Het verhaal achter Mijnspeaker.nl

Home » Over ons

Mijnspeaker.nl is gemaakt om bezoekers sneller en beter een keuze te laten maken voor speakers. Met behulp van blogs, adviespagina’s, gidsen en reviews helpen wij onze bezoekers naar de juiste keuze voor het kopen van specifieke speakers. We zijn achter de schermen hard bezig om Mijnspeaker.nl de #1 speaker website van Nederland te maken!

overzicht speakers

Overzicht voor speakers

De wereld van speakers staat op z’n kop. Van nieuwe slimme ‘smart speakers’ tot retro en vintage modellen die opnieuw op de markt gebracht worden. Zoveel toepassingen, oneindig veel soorten en voor zo ongelooflijk veel doeleinden! Het kan soms een hele zoektocht zijn om de juiste speaker te vinden. Zelfs in een specifieke webshop kan het zoeken geblazen zijn. Dat moet anders kunnen, dachten wij in 2018! We besloten om voor specifieke speakers gidsen te maken, waarbij we een selectie tonen van de vijf beste speakers per toepassing!

Speakers kopen wordt makkelijker

Op het gebied van speakers zijn er veel specificaties waar je goed naar dient te kijken, wanneer je ze wilt kopen. Denk aan het aantal watt, het vermogen van een speaker of het bereik van bijvoorbeeld een bluetooth verbinding. Omdat de mate van ‘belangrijkheid’ van deze zaken afhangt van het doel waarvoor jij de speakers koopt, lichten wij in adviespagina’s de juiste zaken toe. Denk aan een vergelijking van compactheid, gewicht en accuduur bij de beste speakers voor buiten.

speaker kopen eenvoudig

Vragen, feedback of opmerkingen?

Jouw mening vinden wij belangrijk! Of het nu gaat om een specifieke vraag, een opmerking over Mijnspeaker.nl of de invulling van bepaalde pagina’s. Wij horen graag hoe jij hierover denkt, hoe jij onze website ervaart of als je kampt met een vraag. Je kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.