Home » Smart speaker blog » Premier League Live luisteren met smart speaker

Premier League live luisteren met smart speaker

premier league live luisteren

Ben je een echte voetbalfan en wil je op de hoogte gehouden worden van de Premier League? Maak dan gebruik van de Premier League command van Alexa. Naast het opvragen van standen, speelschema of topscoorder kun je ook live mee luisteren via je smart speaker.

Hoe kun je de Premier League live meeluisteren?

Om live mee te kunnen luisteren met de wedstrijden van de Premier League heb je een smart speaker van Amazon Alexa nodig, bekijk hier een luist met Alexa speakers. Heb je een Alexa speaker zorg dat je ingelogd bent en schakel de Premier League functie in door: “He Alexa, enable Premier League” of “He Alexa, open Premier League live”.

Na het inschakelen van deze functie kun je alles vragen omtrent de Engelse competitie of kun je een mee luisteren met een live wedstrijd. Speelt bijvoorbeeld Liverpool en wil je deze live mee luisteren zeg dan het volgende: “He Alexa, Play the Liverpool game”.

Premier League Alexa Commands

Voor het opvragen van alle informatie over de Premier League hebben we hieronder een lijst gemaakt met de meest voorkomende opdrachten. We gebruiken in de commands Liverpool, wil je informatie van een andere club horen vervang dan het woordje Liverpool voor de club waarvan jij de informatie wilt ontvangen. Start altijd met: “He Alexa, open Premier League Live” en dan één van de onderstaande spraakopdrachten.

Live wedstrijd volgen:

  • “Alexa, play the live game”
  • “Alexa, play the Liverpool game”

Zet een reminder voor de volgende wedstrijd:

  • “Alexa, set a reminder for the next Liverpool game”

Bekijk het huidige voetbalprogramma:

  • “Alexa, show me what’s on now”
  • “Alexa, show me what’s on later”

Stel je favoriete team in:

  • “Alexa, remember my favorite team”

De huidige stand in de Premier League opvragen:

  • “Alexa, show me the table”

Het laatste nieuws uit de EPL:

  • “Alexa, what’s my daily news update”

Ook leuk de Premier League Quiz

Naast het opvragen van informatie van de EPL kun is er ook een leuke quiz beschikbaar voor de competitie. Door de quiz te spelen en goede antwoorden te geven kun je punten verzamelen. De vragen gaan natuurlijk over de Premier League.  Om de EPL quiz te starten dien je het volgende te zeggen: “He Alexa, open Premier League Quiz”.

The following two tabs change content below.

Bram

Bram is een van de gezichten achter Mijnspeaker.nl en heeft een grote passie voor het opstellen van home cinema situaties. Onder het mom 'goede muziek is pas goed met de juiste apparatuur' adviseert Bram bezoekers van Mijnspeaker.nl in de vorm van adviesgidsen en blogs. Bram's favoriete speaker merken? Sonos, Harman Kardon en Denon!

Laatste berichten van Bram (toon alles)