Premier League live luisteren met smart speaker

Laatste update: 5 januari 2022

premier league live luisteren

Ben je een echte voetbalfan en wil je op de hoogte gehouden worden van de Premier League? Maak dan gebruik van de Premier League command van Alexa. Naast het opvragen van standen, speelschema of topscoorder kun je ook live mee luisteren via je smart speaker.

Hoe kun je de Premier League live meeluisteren?

Om live mee te kunnen luisteren met de wedstrijden van de Premier League heb je een smart speaker van Amazon Alexa nodig, bekijk hier een luist met Alexa speakers. Heb je een Alexa speaker zorg dat je ingelogd bent en schakel de Premier League functie in door: “He Alexa, enable Premier League” of “He Alexa, open Premier League live”.

Na het inschakelen van deze functie kun je alles vragen omtrent de Engelse competitie of kun je een mee luisteren met een live wedstrijd. Speelt bijvoorbeeld Liverpool en wil je deze live mee luisteren zeg dan het volgende: “He Alexa, Play the Liverpool game”.

Premier League Alexa Commands

Voor het opvragen van alle informatie over de Premier League hebben we hieronder een lijst gemaakt met de meest voorkomende opdrachten. We gebruiken in de commands Liverpool, wil je informatie van een andere club horen vervang dan het woordje Liverpool voor de club waarvan jij de informatie wilt ontvangen. Start altijd met: “He Alexa, open Premier League Live” en dan één van de onderstaande spraakopdrachten.

Live wedstrijd volgen:

  • “Alexa, play the live game”
  • “Alexa, play the Liverpool game”

Zet een reminder voor de volgende wedstrijd:

  • “Alexa, set a reminder for the next Liverpool game”

Bekijk het huidige voetbalprogramma:

  • “Alexa, show me what’s on now”
  • “Alexa, show me what’s on later”

Stel je favoriete team in:

  • “Alexa, remember my favorite team”

De huidige stand in de Premier League opvragen:

  • “Alexa, show me the table”

Het laatste nieuws uit de EPL:

  • “Alexa, what’s my daily news update”

Ook leuk de Premier League Quiz

Naast het opvragen van informatie van de EPL kun is er ook een leuke quiz beschikbaar voor de competitie. Door de quiz te spelen en goede antwoorden te geven kun je punten verzamelen. De vragen gaan natuurlijk over de Premier League.  Om de EPL quiz te starten dien je het volgende te zeggen: “He Alexa, open Premier League Quiz”.

google home max review 2019

Tot 35% korting op diverse WiFi speakers bij Bol.com

Besparen op je nieuwe WiFi speaker? Dan kan dit hét moment zijn om er één aan te schaffen. Bij Bol.com krijg je namelijk nu tot 35% korting op diverse WiFi speakers. Alle speakers die in de aanbieding zijn vind je hier.

Meer over speakers

bluetooth speaker koppelen aan laptop
bluetooth speaker koppelen aan tv
premier league live luisteren
sonos speakers koppelen aan je tv
heos speaker
google nest koppelen aan sonos
voordelen bluetooth speaker
tradfri google nest
google nest philips hue