Beste speakers voor naast computer

Advies voor speakers voor naast computer kopen

speakers voor naast computer
Home » Speaker advies » Speakers voor naast computer

Wanneer je met je laptop of computer vaker films kijkt of muziek luistert tijdens het werken, zul je al snel merken dat je een verbetering van kwaliteit wenst. Met behulp van speakers kun je dit goed oplossen: plug de speakers in je computer en geniet van beter geluid. Sterker nog: er zijn ook speakers waarmee je de computer draadloos kunt verbinden. Bekijk op deze pagina ons advies voor speakers voor naast computer kopen.

De beste speakers voor naast je computer

Onze aanbeveling voor computer speakers

logitech z200 speakers voor naast computer
Logitech
Z200
speakers
Trust
GXT 658
Tytan 5.1
logitech z337 speaker voor naast computer
BESTE KEUZE
Logitech
Z-337
creative gigaworks t20
Creative
Gigaworks
T20 2
edifier m1380 speakers voor naast computer
Edifier
M1380
speakerset

Eigenschappen van speakers voor naast de computer

Een speakerset om naast je computer te zetten voldoet vaak aan een aantal eigenschappen. Zo zijn ze in veel gevallen mooi vormgegeven, compacter dan reguliere speakers en kun je eenvoudig je hoofdtelefoon aansluiten als je je wilt concentreren. We zetten deze en andere belangrijke eigenschappen op een rij.

5 belangrijkste eigenschappen van buiten speakers:

speakers voor computer

Speakers voor computer zijn vaak mooi vormgegeven.

 1. Mooi vormgegeven: de speakers zien er vaak strak uit en sluiten daarmee mooi aan op je computer.
 2. Compact: de speakers zijn vaak lekker compact, dit maakt het ook mogelijk om bij horizontale modellen ze onder je beeldscherm te schuiven.
 3. Meerdere speakers: er is vaak sprake van een complete set bij PC speakers. Hiermee kun je ze op strategische plekken zetten.
 4. Streamen: het wordt helemaal interessant als de computer speakers een mogelijkheid bieden voor streamen. Hiermee kun je draadloos een verbinding maken met je computer.
 5. Hoofdtelefoon aansluiten: wil je je even concentreren, dan bieden veel speakers de mogelijkheid tot het aansluiten van een hoofdtelefoon. Met name handig als je je even af wilt sluiten van collega’s, bijvoorbeeld op kantoor.

Voordelen van speakers voor naast je computer

draadloze computer speakers voor streamen

Vaak is streamen bij computer speakers mogelijk.

Wanneer je je computer uitbreidt met speakers, geniet je van veel voordelen. Zo kun je je beter focussen op je eigen werkplek, is de kwaliteit van het geluid stukken beter en kun je de speakers vaak gebruiken voor meer doeleinden. We zetten alle voordelen op een rij:

 • Betere concentratie: je kunt je vaak beter concentreren als je rondom je computer speakers plaatst. We raden je ook aan om te letten op hoofdtelefoon aansluitingen.
 • Meer genieten van muziek: helaas is de kwaliteit van het geluid van een computer zelf vaak niet zo goed. Sterker nog: er zijn computer die zonder speakers geen muziek af kunnen spelen.
 • Te gebruiken voor meerdere zaken dankzij streamen: er zijn diverse speakers voor naast de computer, die werken met behulp van een bluetooth verbinding. hierdoor kun je ze dus ook gebruiken voor het streamen van afspeellijsten van je smartphone of tablet.
 • Plug and play: vaak hoef je bij PC speakers geen zorgen te maken over de installatie hiervan. In veel gevallen is het gewoon een kwestie van inpluggen, waarna de speakers direct gebruikt kunnen worden.

Deze voordelen vind je meestal bij het in huis halen van PC speakers. Echter hoeft dit niet bij elk model zo te zijn; let daarom altijd goed op de factoren die jij wenst bij de productbeschrijvingen.

logitech z337 speaker voor naast computer

★★★★★ – “De Logitech Z-337 is een goede keuze als je op zoek bent naar speakers voor je laptop of computer. Bij deze speakers is streamen mogelijk.

Onze aanbeveling: Logitech Z-337 multi media speaker

De beste keuze voor computers voor naast je computer op dit moment is de Logitech Z-337. Deze 2.1 speakersysteem maakt streamen van muziek mogelijk, waardoor het super makkelijk wordt om het geluid van je computer op de speakers af te laten spelen. De speakers zijn voorzien van een 3.5 mm jack ingang en een RCA-ingang.

Eigenschappen:

 • Goede bass
 • Plug and Play
 • Streamen

Onze tips bij speakers voor naast de computer kopen

aansluiting speakers voor computer

Check altijd aansluiting van de speakers voor je computer.

Voor het kopen van computer speakers zijn er aantal zaken waar je goed op moet letten. Zo is niet alleen de aansluiting belangrijk, maar ook het aantal speakers wat je koopt. We zetten onze tips voor speakers voor naast computer kopen op een rij:

 • Kijk naar aansluiting: het laatste wat je wilt is speakers kopen die straks niet aangesloten kunnen worden op jouw computer. Let daarom altijd op de aansluiting mogelijkheden en check dit bij je eigen computer of laptop.
 • Koop meerdere: we raden je aan om meerdere speakers aan te schaffen voor je computer. Je kunt ze dan in ieder geval aan beide zijden van je pc zetten, waarmee je een stereo effect creëert.
 • Kies voor de computer merken: voor pc speakers is het slim om te kijken naar pc merken als Logitech en Trust. Deze merken zijn kenners op het gebied van pc’s, waardoor deze speakers speciaal gemaakt zijn voor computeren en gamen.
 • Ga voor streaming mogelijkheden: om je bureau ‘clean’ te houden, wil je voorkomen dat er straks allemaal speaker bedrading op je bureaublad te vinden is. Ga voor speakers waarmee je kunt streamen, zodat ze draadloos werken!
 • Lees reviews en ervaringen van computer speakers: er zijn op het internet (met name computerforums) veel reviews en ervaringen te lezen van speakers voor naast de pc. Lees deze als je een bepaald model op het oog heb, zo weet je precies wat je kunt verwachten.
 • Scoor speakers met hoofdtelefoon aansluiting mogelijkheid: niet elke speaker heeft een aansluiting voor een hoofdtelefoon. Toch willen wij je meegeven dat dit bij computeren en gamen wel handig kan zijn. Ga daarom op zoek naar speakers die deze aansluiting bieden.

Heb je behoefte aan extra koopadvies voor specifieke wensen? Neem dan contact op met ons speaker-expert team!

Speakers voor naast de computer vergelijken

Vergelijk de beste computer speakers

Speaker voor naast computerAantal speakersVermogenAansluiting hoofdtelefoonIndicatie prijs
Logitech Z20025 wattJa€ 35,99
Trust GXT 658 Tytan 5.1590 wattJa€ 99,-
Logitech Z337 240 wattJa€ 79,99
Creative Gigaworks T20 2228 wattJa€ 88,57
Edifier M1380 228 wattJa€ 49,80

Beste merken voor computer speakers

Van deze merken kun je het best computer speakers kopen

logitech speakers

Logitech speakers voor naast computer

Logitech is niet alleen een bekend computermerk: ook het gebied van beeld en geluid heeft dit wereldwijd bekende merk volop mooie oplossingen. Ook voor computer speakers in verschillende uitvoeringen kun je goed scoren bij het merk Logitech.

trust computer speakers

Trust speakers voor naast computer

Trust is een bekende speler op het gebied van producten voor computers en randartikelen. Ook voor PC speakers biedt Trust een breed scala aan speakers die in onze ogen een goede keuze zijn. Bij Trust is er sprake van een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

edifier speakers

Edifier speakers

Edifier richt zich puur op high-end audioapparatuur. De speakers die we tegenkomen van Edifier zijn van zeer goede kwaliteit en met name bedoeld om aan te sluiten op je pc. In de game-wereld is een Edifier een veelgekozen merk als het gaat om speakers voor naast de computer.

The following two tabs change content below.

Rob

Rob schrijft dagelijks artikelen en adviesgidsen op Mijnspeaker.nl en heeft een passie voor huishoudelijke gadgets. Hij is een van de gezichten achter deze speaker website en is met name liefhebber van slimme speakers. Zoeken via speakers is volgens Rob 'the next big thing'. Ook niet gek dat Rob voorkeur heeft voor speakers van Google, Harman Kardon en Sonos.

Laatste berichten van Rob (toon alles)