Home » Smart speaker aanbiedingen

Smart speaker aanbiedingen

Door Rob | Laatste update: 3 januari 2022

Er zijn heel vaak mooie smart speaker aanbiedingen te vinden, waarmee je flink kunt besparen op je aankopen. Denk aan een voordeelpakketten waarbij je er niet een, maar twee aanschaft. Ook standaard aanbiedingen als een gratis verzending of een nieuwsbrief korting is altijd mooi meegenomen.

We komen vaker interessante smart speaker aanbiedingen tegen die we allemaal verzamelen op deze complete pagina. Check actuele aanbiedingen waarmee je direct kunt besparen op je aankopen. Mist er een korting of deal die jij bent tegengekomen? Laat het ons vooral weten!

Ga gelijk naar de juiste speaker aanbieding:

Of check onderaan de pagina mijn extra bespaartips voor het kopen van smart speakers!

Smart speakers in de sale

Een van de mooiste smart speaker aanbiedingen zijn natuurlijk modellen in de sale: hiermee kun je vaak al genieten van kortingen oplopend tot 20%. We zijn op zoek gegaan naar de beste sale/outlet pagina’s die gevuld zijn met smart speakers van de beste merken. Check onze vondsten.

bol.com speaker webshop

Veel aanbiedingen met korting tot 20% op smart speakers

Bij Bol.com kun je nu tijdelijk genieten van hoge korting op smart speakers. De sale pagina is namelijk gevuld met diverse speakers: van bluetooth modellen tot WiFi speakers.

coolblue speaker webshop

Hoge korting op smart speakers bij Coolblue

Bij Bol.com kun je nu tijdelijk genieten van hoge korting op smart speakers. De sale pagina is namelijk gevuld met diverse speakers: van bluetooth modellen tot WiFi speakers.

Smart speakers met gratis verzending

Wil jij liever (en óf) besparen via een gratis verzending op je smart speakers? Dat is heel slim: je kunt in veel gevallen makkelijk enkele euro’s besparen door hier goed op te letten. Niet alle shops hanteren een standaard gratis verzending: zo zijn er ook webwinkels die een minimale orde waarde hanteren. Je geniet dan pas van smart speakers met gratis verzending als deze duurder zijn dan het specifieke minimumbedrag.

coolblue speaker webshop

Standaard gratis verzending van smart speakers bij Coolblue

Bij Bol.com kun je nu tijdelijk genieten van hoge korting op smart speakers. De sale pagina is namelijk gevuld met diverse speakers: van bluetooth modellen tot WiFi speakers.

bol.com speaker webshop

Geniet vanaf € 20 besteding van gratis verzending

Vanwege het feit dat Bol.com een minimale orderwaarde van € 20,- hanteert, kun je met smart speakers altijd genieten van een gratis verzending. Dit scheelt je € 1,99 bij Bol.com.

Tweedehands smart speakers

Wist je dat er steeds meer webshops zijn die tweedehands of geretourneerde smart speakers aanbieden? In onze ogen een heel goed iets: veel van deze slimme speakers zijn namelijk enkel (en soms nog geen eens) uit de verpakking gehaald én toch kun je genieten van een prijs alsof hij al gebruikt is. Leuk weetje: op het moment van schrijven ontdekte ik bij Coolblue een tweedekans deal een totale korting van € 60,-. Het kan dus zeker geen kwaad om altijd even een kijkje te nemen!

coolblue speaker webshop

Tweedekansjes bij Coolblue: bespaar tientallen euro’s!

Bij Coolblue ontdek je diverse smart speakers als ‘tweedekans’. Hiermee is er sprake van een geretourneerde smart speaker, waar niets mee mis is. Omdat het gaat om een tweedehands model, krijg je vaak wel tientallen euro’s korting.

bol.com speaker webshop

Voordelige retourdeals bij Bol.com: smart speaker aanbiedingen met tientallen euro’s korting

Bij Bol.com zijn er diverse smart speaker retourdeals. Hiermee bespaar je al snel heel wat euro’s op je aankoopbedrag, terwijl er niets mis is met de kwaliteit van de slimme luidsprekers. Je kunt tot 15% goedkoper uit zijn met deze retourdeals bij Bol.com!

Bespaartips voor smart speakers

Er zijn diverse manieren waarop jij snel kunt besparen op je nieuwe smart speaker. Zo kun je genieten van een gratis verzending, kun je je inschrijven voor een nieuwsbrief om te genieten van extra korting of kun je gebruik maken van speciale retourdeals. Bekijk hieronder mijn tips voor het besparen op je nieuwe aankopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een mooie vorm van korting is door je in te schrijven op de nieuwsbrief van desbetreffende webshop. Hiermee krijg je in veel gevallen een percentuele korting bij je eerstvolgende aankoop. Een extra voordeel is dat je ook gelijk op de hoogte blijft van nieuwe aanbiedingen of korting op smart speakers!

Check altijd de gratis verzending mogelijkheid

In bijna alle webshops vind je tegenwoordig het voordeel om je bestelling gratis thuis te bezorgen. Gezien een smart speaker in veel gevallen boven een minimaal bedrag is voor een gratis verzending, kun je hiermee gelijk besparen op je aankoopbedrag. In sommige gevallen scheelt dit toch weer enkele Euro’s.

Beslis of je meerdere smart speakers nodig hebt

Een korting die ik ook vaak tegenkom is in de vorm van een pakket met meerdere smart speakers. Het is sowieso slim om meerdere speakers te kopen, zodat je in de belangrijkste kamers gebruik kunt maken van de verschillende voordelen van een smart speaker. Bij een voordeelpakket ben je vaak voordeliger uit dan wanneer je de smart speakers apart zou kopen.

Scoor combinatie deals om je aankoop compleet te maken

Een van de meest interessante aanbiedingen is in de vorm van combinatie deals. Webshop Coolblue heeft hier vaak interessante deals voor, die zij ‘Combi deals’ noemen. Je kunt denken aan het kopen van een smart speaker inclusief een setje slimme lampen van Philips Hue. Je kunt dan vaak het extra product met korting aanschaffen. Hiermee creëer je ook in een klap een goede basis voor een slimme woning.

Neem altijd een kijkje op de sale pagina van een webshop

Natuurlijk heeft ook bijna elke webwinkel een speciale uitverkoop hoek of sale pagina binnen de webshop. Hier ontdek je allerlei aanbiedingen, waarbij er vaak sprake is van een percentuele korting. Het kan gaan om speciale aanbiedingsweken óf om smart speakers die niet meer zo nieuw zijn.

Tweedehands smart speakers zijn niet altijd ‘gebruikt’

De laatste vorm van smart speaker aanbiedingen kan een tweedehands korting zijn. Om bij Coolblue te blijven: ook hier ontdek je zogeheten ‘Tweedekansjes” waarbij je soms wel tientallen euro’s kunt besparen op je smart speaker aankopen. Je hoeft niet bang te zijn dat de kwaliteit van de smart speaker minder is: het gaat vaak om een product waarvan de verpakking enkel geopend is. Voor deze smart speakers aangeboden worden, worden ze vaak door webshops grondig getest voor ze opnieuw op de webshop getoond worden. Slimme bespaartip dus!