Home » Smart speaker aanbiedingen

Smart speaker aanbiedingen

Door Rob | Laatste update: 14 maart 2019

Er zijn heel vaak mooie smart speaker aanbiedingen te vinden, waarmee je flink kunt besparen op je aankopen. Denk aan een voordeelpakketten waarbij je er niet een, maar twee aanschaft. Ook standaard aanbiedingen als een gratis verzending of een nieuwsbrief korting is altijd mooi meegenomen.

We komen vaker interessante smart speaker aanbiedingen tegen die we allemaal verzamelen op deze complete pagina. Check actuele aanbiedingen waarmee je direct kunt besparen op je aankopen. Mist er een korting of deal die jij bent tegengekomen? Laat het ons vooral weten!

bol.com speaker webshop

Google Home Mini bij Philips Hue starterpack

Bij Bol.com is er een voordeelpakket waarbij je een Google Home Mini bij een Philips Hue starterpack krijgt!

Wat voor smart speaker aanbiedingen zijn er allemaal?

Er zijn verschillende soorten aanbiedingen bij diverse shops te ontdekken. Van een standaard gratis verzending bij een minimaal bedrag tot een aanbieding in de vorm van een voordeelpakket. Ik zet de meest voorkomende aanbiedingen voor smart speakers op een rij.

Nieuwsbrief aanbiedingen

Een mooie vorm van korting is door je in te schrijven op de nieuwsbrief van desbetreffende webshop. Hiermee krijg je in veel gevallen een percentuele korting bij je eerstvolgende aankoop. Een extra voordeel is dat je ook gelijk op de hoogte blijft van nieuwe aanbiedingen of korting op smart speakers!

Gratis verzending bij minimaal bedrag

In bijna alle webshops vind je tegenwoordig het voordeel om je bestelling gratis thuis te bezorgen. Gezien een smart speaker in veel gevallen boven een minimaal bedrag is voor een gratis verzending, kun je hiermee gelijk besparen op je aankoopbedrag. In sommige gevallen scheelt dit toch weer enkele Euro’s.

Voordeelpakketten of schaalvoordelen

Een korting die ik ook vaak tegenkom is in de vorm van een pakket met meerdere smart speakers. Het is sowieso slim om meerdere speakers te kopen, zodat je in de belangrijkste kamers gebruik kunt maken van de verschillende voordelen van een smart speaker. Bij een voordeelpakket ben je vaak voordeliger uit dan wanneer je de smart speakers apart zou kopen.

Combinatie deals

Een van de meest interessante aanbiedingen is in de vorm van combinatie deals. Webshop Coolblue heeft hier vaak interessante deals voor, die zij ‘Combi deals’ noemen. Je kunt denken aan het kopen van een smart speaker inclusief een setje slimme lampen van Philips Hue. Je kunt dan vaak het extra product met korting aanschaffen. Hiermee creëer je ook in een klap een goede basis voor een slimme woning.

Sale of uitverkoop in een webshop

Natuurlijk heeft ook bijna elke webwinkel een speciale uitverkoop hoek of sale pagina binnen de webshop. Hier ontdek je allerlei aanbiedingen, waarbij er vaak sprake is van een percentuele korting. Het kan gaan om speciale aanbiedingsweken óf om smart speakers die niet meer zo nieuw zijn.

Tweedehands smart speakers met korting

De laatste vorm van smart speaker aanbiedingen kan een tweedehands korting zijn. Om bij Coolblue te blijven: ook hier ontdek je zogeheten ‘Tweedekansjes” waarbij je soms wel tientallen euro’s kunt besparen op je smart speaker aankopen. Je hoeft niet bang te zijn dat de kwaliteit van de smart speaker minder is: het gaat vaak om een product waarvan de verpakking enkel geopend is. Voor deze smart speakers aangeboden worden, worden ze vaak door webshops grondig getest voor ze opnieuw op de webshop getoond worden. Slimme bespaartip dus!

The following two tabs change content below.

Rob

Rob schrijft dagelijks artikelen en adviesgidsen op Mijnspeaker.nl en heeft een passie voor huishoudelijke gadgets. Hij is een van de gezichten achter deze speaker website en is met name liefhebber van slimme speakers. Zoeken via speakers is volgens Rob 'the next big thing'. Ook niet gek dat Rob voorkeur heeft voor speakers van Google, Harman Kardon en Sonos.

Laatste berichten van Rob (toon alles)